Головна Новини Світ Азія У Бейруті прогримів потужний вибух: опубліковані шокуючі відео
commentss НОВИНИ Всі новини

У Бейруті прогримів потужний вибух: опубліковані шокуючі відео

Зараз відомо, що в результаті вибуху в Бейруті постраждали не менше ста чоловік

4 серпня 2020, 19:38 comments2122
Поділіться публікацією:

Потужний вибух прогримів у вівторок в столиці Лівану Бейруті. Місцеві ЗМІ повідомляють про сотні постраждалих. Про це пише CNN.

У Бейруті прогримів потужний вибух: опубліковані шокуючі відео

Причиною вибуху стала велика пожежа на складі петард поряд з портом в Бейруті, повідомляє державне Національне агентство новин. В результаті вибуху було пошкоджено багато будинків, у тому числі штаб-квартира колишнього прем'єр-міністра Саада Харірі і місцеве бюро CNN. Червона хмара повисла над Бейрутом після вибуху, коли пожежні команди кинулися до місця події, щоб спробувати загасити вогонь.

За словами очевидців, були пошкоджені будинки та автомобілі на вулицях міста на відстані до 10 кілометрів.

Одна з місцевих жительок, яка живе за декілька кілометрів від місця події, розповіла в коментарі для CNN, що у неї в будинку розбиті вікна. Також вона відчула поштовхи, схожі на землетрус.

Раніше "Коментарі" писали, що принаймні 17 людей постраждали і одна людина загинула в результаті вибуху газу, який стався в четвер в ресторані в японській префектурі Фукусіма. Інцидент стався в місті Коріяма. За даними поліції, вибух прогримів в одному з місцевих ресторанів, який знаходився на фінальній стадії ремонту і повинен був відновити роботу 31 липня. Рятувальники і працівники пожежних служб просять місцевих жителів не наближатися до місця інциденту, оскільки там стався витік газу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини