Головна Новини Світ Азія В Індії зійшов величезний льодовик: в масштабному потопі пропали без вісті близько 150 чоловік (Відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

В Індії зійшов величезний льодовик: в масштабному потопі пропали без вісті близько 150 чоловік (Відео)

Потоп трапився після пошкодження греблі

7 лютого 2021, 13:00 comments1001
Поділіться публікацією:

На півночі Індії сталася масштабна природна катастрофа. У штаті Уттаракханд сталося сходження величезного льодовика, що спричинило за собою потоп. Безвісти зникли близько 150 чоловік. Про це йдеться в повідомленні місцевого видання "India Today".

В Індії зійшов величезний льодовик: в масштабному потопі пропали без вісті близько 150 чоловік (Відео)

Причиною масштабного потопу став прорив греблі "Ріші Гангу", яка знаходиться в окрузі Чамолі. Катастрофа трапилася близько 8-9 годин ранку за індійським часу, саме тоді повідомили про схід льодовика підлогу назвою "Нанда-Деві".

За попередньою інформацією, через інцидент могли загинути від 100 до 150 чоловік. Також повідомляється про те, що під загрозою опинилися понад півтора сотні робочих, які виконували роботи на проекті прорвалася греблі "Ріші Гангу". Представники будівництва проекту повідомили про відсутність зв'язку зі своїми   співробітниками.

На річці Дхаула Гангу через сходження льодовика сталася повінь, яка зруйнувала міст Джошиматх-Мара, який індійські військові використовували для того, щоб переходити в райони біля кордону.

Влада вже направили на місце подій дві групи Індо-тибетської прикордонної поліції і три групи Національних сил реагування на стихійні лиха.

В Індії висловили побоювання за безпеку робітників, які зайняті на будівництві дорожніх і залізничних проектів в районі лиха. Через повінь вже почали евакуювати поселення, які розташовані нижче прорвалася греблі.

Прем'єр-міністр Індії Нарендра Моді повідомив, що вся країна молиться за безпеку людей в зоні лиха.

https://www.youtube.com/watch?v=88MILFTfJDs&feature=emb_logo

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в Індії під час протестів спалили фото Грети Тунберг.

Також читайте про номінації Навального на Нобелівську премію миру.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини