Головна Новини Світ Австралія та Океанія Новий 2021 рік крокує по планеті: хто зустрів його першим
commentss НОВИНИ Всі новини

Новий 2021 рік крокує по планеті: хто зустрів його першим

Жителі планети вже починають зустрічати 2021 рік

31 грудня 2020, 13:00 comments1202
Поділіться публікацією:

Новий 2021 рік під знаком Білого Металевого Бика вже зустріли жителі Кірібаті — екваторіальної держави, розташованої в центральній частині Тихого океану. Там свято відзначили в 12.00 за київським часом.

Новий 2021 рік крокує по планеті: хто зустрів його першим

хто першим зустрів Новий рік (фото з відкритих джерел)

У 1994 році кандидат в президенти цієї країни пообіцяв, що, якщо виграє вибори, доб'ється того, щоб жителі Кірібаті першими зустрічали Новий Рік. Тому після виборів країна розділилася на часові пояси, і тепер в самій східній частині свято зустрічають першими на планеті. В цілому, свято можна зустріти тричі — на західній, центральній і східній частині островів.

О 12.15 свято прийшло до острова Чатем (Нова Зеландія), який віддалений від основних островів держави та знаходиться в спеціальному часовому поясі. І в цей час Новий рік відзначили в Королівстві Тонга в Тихому океані.

Слідом за самими східними островами у світі Новий рік приходить в Нову Зеландію (о 13:00 за київським часом) і Антарктиду.

Після цього Новий рік прийде до Австралії, там його відсвяткують о 15:00 за київським часом.

Нагадаємо, до нас наближається рік Білого Металевого Бика, і щоб новий символ був прихильний до вас, його потрібно гідно зустріти. Експерти рекомендують для новорічної ночі вибирати вбрання світлих відтінків (золотавого, молочного, кремового, пісочного і т.д.), але тільки не червоного і бордового кольору. І не забудьте доповнити свій образ металевими аксесуарами.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які обряди та ритуали варто провести ввечері 31 грудня, щоб в наступному році вас супроводжувала удача і не турбували минулі образи.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини