В Австралії через коалу сталася масова ДТП: є постраждалі (ФОТО, ВІДЕО)

Тварина в результаті події не постраждав

В австралійському місті Аделаїда з вини коали на шестисмуговій автостраді відбулося масштабне ДТП. В аварію потрапили як мінімум шість автомобілів. Про це пише видання The Guardian.

Так, на одну з найбільш завантажених автострад в місті раптово вибігла маленька коала. Перелякана тварина намагалася пробігти між автомобілями, а ті своєю чергою стали різко гальмувати. Це призвело до ДТП за участю відразу шести машин. Як повідомляється, в результаті події одна людина постраждала. Він був доставлений в лікарню з ударами в області шиї. Решта учасників дорожньо-транспортної пригоди не постраждали.

Сама ж винуватиця дорожньої аварії залишилася ціла і неушкоджена. Її врятувала Надя Тагвелл, яка стояла в пробці, що утворилася в результаті ДТП. Після затримання звірка дівчина посадила його у свою машину, а сама в цей час зателефонувала волонтерам. Надя домовилася про зустріч з волонтером зі служби порятунку коал Аделаїди на найближчій заправній станції.


Волонтери повідомили, що тварина ніяк не постраждала після події на дорозі. Після ретельного огляду коали та оцінки його стану здоров'я, її випустили назад в дику природу. Незабаром в соціальній мережі рятівниця звірка опублікувала кумедні фото і відео з ним, здорово повеселитися Мережу.


Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв читачам про те, що в Австралії акула з'їла туриста, а пізніше в Мережі було опубліковано ФОТО убитого за кілька секунд до смерті. Також сайт інформував про те, що в Австралії найотруйніша у світі змія вкусила сплячу дитину.