Головна Новини Світ Австралія та Океанія В Австралії найотруйніша в світі змія вкусила сплячу дитину
commentss НОВИНИ Всі новини

В Австралії найотруйніша в світі змія вкусила сплячу дитину

Дівчинку доставили в лікарню і помістили в реанімацію

4 лютого 2021, 02:55 comments1476
Поділіться публікацією:

Інцидент стався на півночі Австралії в місті Еліс-Спрінгс, де знаходиться ареал життя самих отруйних в світі змій, повідомляє Daily Mail.

 В Австралії найотруйніша в світі змія вкусила сплячу дитину

Змія (фото з відкритих джерел)

Одна з них — мулга або коричневий король, залізла в ліжко до сплячої дівчинці і вкусила її. Десятирічна дівчинка бореться за життя в реанімації.

За словами парамедиків, які прибули на екстрений виклик, напад змії на дитину сталося близько 10-ї вечора.

Ось як прокоментував інцидент змієлов Рекс Нейндорф.

"Змія залізла в ліжко до дівчинки і, коли вона витягла ноги уві сні, вкусила її. У півсні дитина смикнула іншою ногою, намагаючись прогнати змію, і та вкусила його за другу ногу ", — сказав він.

На даний момент дитина знаходиться в реанімації, стан стабільно важкий. Також наголошується, що організм дівчинки важко переносить інтоксикацію.

Нагадаємо, 54-річний Станіслав Бойко обрізав виноград на своїй дачі. Згодом він відчув укус павука. Через деякий час чоловікові стало погано. Отрута павука був настільки сильним, що Станіславу довелося ампутувати обидві ноги. Зараз потерпілий знаходиться в реанімації. Щоб з'ясувати, який саме павук вкусив чоловіка, знайомі звернулися за допомогою до біолога Сергію Торопу. Фахівець пояснив, що укус був здійснений желтосумним колючим павуком. В Україні їх помітили зовсім недавно. Вчені припускають, що цей вид перекочував в південні території країни через глобальне потепління.

Павук дійсно отруйний, але його отрута не смертельний. Після укусу постраждалі відчувають озноб, пекучий біль і набряк укушеного місця. У людини може спостерігатися блювота, запаморочення, підвищення температури та артеріального тиску.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини