Головна Новини Світ Беларусь Білоруси вийшли на мітинг солідарності: затримано більше ста людей (Відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

Білоруси вийшли на мітинг солідарності: затримано більше ста людей (Відео)

Громадяни Білорусії об'єднувалися в "ланцюги солідарності"

23 січня 2021, 20:00
Поділіться публікацією:








Сьогодні, окрім Росії на масові мітинги вийшли й громадяни Білорусі. Про це повідомляє білоруське видання TUT.BY.

Білоруси вийшли на мітинг солідарності: затримано більше ста людей (Відео)

Мітинги в Білорусі: в країні об'єднуються в ланцюги солідарності. Фото: i.ytimg.com

Люди об'єднувалися в так звані  "ланцюги солідарності", щоб висловити підтримку Героям змін — людям, які опинилися заручниками режиму Лукашенка.

Участь брали як жителі столиці, так і мешканці регіонів.

Під час мирних акцій було затримано близько 100 осіб. Більшість затриманих, 84 людини, з Мінську. Інші з Бресту та Молодечно.

Окрім того, жителі містечка Жлобино сьогодні скористалися акцією "Белпочта" і відправили безкоштовні листівки політв'язням.



Нагадуємо, що сьогодні 23 січня у Росії проходять акції протесту в підтримку опозиціонера Олексія Навального. Повідомляється, що вже затримано близько ста осіб. Люди вийшли на протести в таких містах, як Іркутськ, Новосибірськ, Томськ, Красноярськ, Чита і в інших. У деяких містах відбулися сутички силовиків з учасниками протесту.

Акцію на підтримку Навального організували і в Києві. Мітинг розпочався біля посольства Російської Федерації, проте згодом прийшли невідомі люди, які почали агресивно себе поводити. Люди представилися "патріотично налаштованими громадянами". Проте згодом вони почали палити та виривати з рук плакати та пояснювати мітингувальникам, що ті безрезультатно тут стоять. Невідомі пояснили свою точку зору, за якою Навальний такий же "імперець" як і Володимир Путін. Тому немає причин захищати та відстоювати його свободу та права. Сутичку двох сторін можна переглянути у нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" повідомляє, що у новому уряді США при 46 президенті Джо Байдені прокоментували політику санкцій проти Росії за військову агресію проти України на Донбасі та окупацію Криму. Деталі читайте у нашому матеріалі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

xxx

23 січня 2021, 21:05

хочeшь тpаxнyть краcивую дeвкy?! Oдинoкие и Замyжниe oчень xoтят ceкca, здесь дают в пoпy и бeрyт в pот, без дeнeг и обязательств, все aнoнимнo и беcплaтнo, можешь убeдиться cам ----- http://srt.vg/club


Новини