До Мінська прилетів літак ФСБ Росії

Літак російського ФСБ вдруге за тиждень прилітав до столиці Білорусі

Російський урядовий літак, який перевозить високопоставлених урядовців, в тому числі главу служби безпеки ФСБ, сьогодні приземлився в столиці Білорусі в Мінську. Про це повідомляє "РБК-Україна" з посиланням на дані сервісу Flightradar 24.

Трохи більше ніж за тиждень це вже другий такий виліт. Дані сервісу свідчать про те, що тиждень тому, минулої середи, цей літак також приземлявся в Мінську.

Раніше "Коментарі" писали, що Міністерство закордонних справ Росії переконане, що країни Балтії, Польща і США мають значний вплив на розхитування політичної ситуації всередині Республіки Білорусь. Таку версію озвучила в ефірі телеканалу "Росія-1" прессекретар Марія Захарова, заявивши, що зовнішньополітичне відомство має всі докази цього факту.

Нагадаємо, Швеція нарощує військовий контингент в Балтійському морі через підвищену активність Росії в регіоні та політичної кризи в Білорусії після минулих в країні виборів. За заявою Міністра оборони країни Петера Хультквіста, ситуація з безпекою навколо кордонів Швеції залишає бажати кращого.