Головна Новини Світ Беларусь Лукашенко назвав найбезпечнішу країну в Європі
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко назвав найбезпечнішу країну в Європі

Цю країну президент Білорусі вважає острівцем безпеки в Європі

1 лютого 2021, 14:00
Поділіться публікацією:

Президент Білорусі Олександр Лукашенко назвав країну, яка, на його думку, є найбезпечнішою в Європі. Про це повідомило інтернет-видання БЕЛТА.

Лукашенко назвав найбезпечнішу країну в Європі

Олександр Лукашенко назвав найбезпечнішу країну в Європі. Фото: cdn.iz.ru

Як виявилося, такою країною стала Білорусь. За словами очільника країни, у 2020 році держава звернула особливу увагу на посилення безпеки. Проте це єдиний виняток, коли Білорусь застосовувала силу та чинила опір.

"Ми ніколи не конфліктували, і брязкати зброєю не збираємося. Ми, як і раніше, хочемо бути острівцем безпеки в Європі й країною, від якої йдуть тільки мирні ініціативи. Це наша перспектива", — підсумував Лукашенко.

До того ж Лукашенко прокоментував події, які відбувалися в Білорусі весь цей період. Масові протести політик назвав провокацією, якій влада дала опір.

Президент повідомив, що ні в однієї країни немає такої посиленої охорони кордону, як у Білорусі.

Нагадаємо, що в Білорусі майже пів року тривають масові протести. Вони відбуваються у зв'язку з фальсифікованими виборами, на яких переміг Олександр Лукашенко. Проте сам політик впевнений, що білоруський народ підбурюють інші країни, та що це провокація, ініційована Заходом.

Раніше самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко прокоментував останні події в Росії. Політик зачепив протести в Росії та дії російського опозиціонера Олексія Навального. Лукашенко порівняв нещодавні протести в Білорусі з російськими. На думку політика, за ними стоять іноземні сили. Заходи, які проходили в Білорусі Лукашенко назвав трампліном для атаки на Російську Федерацію.

Також сайт "Коментарі" повідомляв, що Лукашенко знайшов причину пандемії коронавірусу. За словами Лукашенка, люди страждають коронавірусом через своє недбале ставлення до природи. Деталі "теорії Лукашенка" читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини