Головна Новини Світ Беларусь Лукашенко обізвав Навального - подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко обізвав Навального - подробиці

Олександр Лукашенко вважає, що події в Росії - тільки початок серйозного перевороту

28 січня 2021, 21:10 comments2618
Поділіться публікацією:

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко прокоментував останні події в Росії. Політик зачепив протести в Росії та дії російського опозиціонера Олексія Навального. Про це повідомив білоруський ресурс "БЕЛТА".

Лукашенко обізвав Навального - подробиці

Лукашенко прокоментував події в Росії. Фото: mtdata.ru

Лукашенко порівняв нещодавні протести в Білорусі з російськими. На думку політика, за ними стоять іноземні сили. Заходи, які проходили в Білорусі Лукашенко назвав трампліном для атаки на Російську Федерацію.

Окрім того, білоруський політик висловив свою думку щодо Олексія Навального. У своїй промові Лукашенко обізвав опозиціонера "німецьким протестуном".

"Ось ці всі розслідування німецького протестуна, що втік, але був прийнятий назад в Росію — це тільки початок", — висловився президент.

Лукашенко не забув прокоментувати і скандальний документальний фільм про палац Путіна.

"Випустили в Німеччину (захотів там лікуватися), і в цей час, бувши в несвідомому стані, склепав двогодинний фільм. Що, люди цього не розуміють? До того ж я за змістом нічого не говорю і говорити не збираюся. Я не досліджував жодних фактів. Я просто кажу: для того, щоб вести цю боротьбу, треба самому бути поза підозрами", — підсумував Лукашенко.

Нагадаємо, що після масових протестів в Росії 23-го січня, у домівках прихильників опозиціонера Олексія Навального почали проводити обшуки. Силовики встигли потрапити до студії ютуб-каналу "Навальний Livе" та офісу Фонду боротьби з корупцією. Поліція обшукала прес-секретаря Навального Кіру Ярмиш та рідню координатора штабу Навального в Москві Олега Степанова. Цей список щогодинно поповнюється. Відео з обшуків можна переглянути на нашому сайті.

Також "Коментарі" розповідали, яка доля чекає на Навального в Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Теразини

29 січня 2021, 09:00

Необходимо всем сдаться, переехать во дворец, создать на 7 га республику для беглых Бульбарос и строить там коммунизм

Владимир

29 січня 2021, 00:10

За событиями, которые происходят в Белоруссии и РФ, стоят инопланетяне. А инопланетными агентами являются Путин и Лукашенко.


Новини