Головна Новини Світ Беларусь Лукашенко розповів, коли піде у відставку
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко розповів, коли піде у відставку

Президент Білорусі чекає останнього слова від омонівців і медиків

16 грудня 2020, 00:15 comments1441
Поділіться публікацією:

Президент Білорусі Олександр Лукашенко під час зустрічі з медиками в Могильові в черговий раз сказав, що не збирається триматися за владу і готовий покинути свій пост. Слова білоруського лідера наводить інформаційне агентство "РИА Новости".

Лукашенко розповів, коли піде у відставку

"Все будете вирішувати ви (громадяни — ред.). Обіцяю вам, все будете вирішувати ви. Нікому не вірте, що Лукашенко там конституцію під себе робить ... Але ніхто не повинен думати, що Лукашенко руки склав, і все, він вже все кинув і пішов. Поки останній омонівець і лікар справжній не скажуть: "Все, Лукашенко, ти свою справу зробив" — до тих пір я буду битися за цю країну. у мене більше, крім неї, нічого немає ", — сказав Лукашенко у вівторок в Могильові на зустрічі співробітниками обласної клінічної лікарні, відповідний відеофрагмент показав телеканал СТВ.

За словами Лукашенка, він і далі буде захищати країну від зовнішнього впливу, враховуючи, що це центр Європи, і кожен захоче урвати собі шматочок країни. Також п резидент також закликав "зберегти країну" і висловив упевненість, що так і буде.

"І знову — не для мене і не для нього. Це вже для онуків, навіть не для дітей. Вже діти наші виросли, для онуків треба, ось для чого. І це моя головна задача", — зауважив він.

Як раніше повідомляли "Коментарі", Лукашенко звернувся до України з вимогою "прокинутися".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

xxx

16 грудня 2020, 03:12

СEKС Знaкoмcтвa! Oдинокие и Зaмужниe очень хoтят ceкca, все бeсплатнo и анoнимнo. Здеcь дaют в пoпу и бeрут в рoт, мoжешь убедитьcя cам------ http://bit.do/mesexo


Новини