Головна Новини Світ Беларусь Лукашенко - Зеленському: "Чия б корова мукала"
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко - Зеленському: "Чия б корова мукала"

Лукашенко знову відзначився виразним коментарем, на цей раз - в сторону українського президента Зеленського

13 листопада 2020, 19:00 comments3006
Поділіться публікацією:

Олександр Лукашенко у своїй манері прокоментував рішення України і, зокрема, президента Володимира Зеленського, звертатися до нього в подальшому просто "Олександр Лукашенко", а не "президент Білорусі". Відео з фрагментом бесіди Лукашенка з журналістами опублікував 13 листопада Telegram-канал "Пул Першого".

Лукашенко - Зеленському: "Чия б корова мукала"

Так, Лукашенко вважає, що рейтинг українського президента Володимира Зеленського "потрібно було постаратися" так швидко обвалити. Тож це українському президенту, впевнений політик, потрібно турбуватися про те, щоб не зникла приставка "президент" до прізвища Зеленський.

"По-моєму, все до того йде. З 70 з гаком відсотків він обвалився. Ось недавно там хто 22, хто 28, хто 30 дає відсотків. Треба примудритися, щоб за півтора — два роки обвалити до себе довіру народу. Тому грубо скажу: "Чия б корова мукала, а Зеленського б мовчала", — заявив Лукашенко.

Як повідомлялося раніше, посол України в Республіці Білорусь Ігор Кизим повідомив, що білоруські прикордонники не будуть впускати на територію країни громадян України, Польщі та Литви. За його словами, влада Білорусі продовжує вважати ці країни загрозою для держави. Однак посол заявив, що не бачить об'єктивних причин цього рішення білоруського уряду. Експерти розповіли "Коментарям", що задумав Лукашенко і проаналізували небезпеки для України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/pul_1/1861
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини