Лукашенко напророкував Україні "крах" під час візиту до Путіна

За словами Олександра Лукашенка, зараз тиск дуже сильний на Україну

До російського президента Путіна прибув самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко. У Росії він зробив нову заяву про війну в Україні. Про це пише "Белта".

У Санкт-Петербурзі Лукашенко почав розмірковувати, чи є шанс "вирішити" війну в Україні наступного року.

"Думаю, що лише шанс. Будемо з ними якось щільніше працювати, щоб вони розуміли, що це єдиний шанс", - заявив Лукашенко.

Також Лукашенко додав, якщо українці не скористаються, то буде взагалі крах.

"Тиск дуже сильний уже. Ви, напевно, по пресконференції Зеленського помітили, що він починає розуміти", - додав Лукашенко.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Лукашенко зробив новий прогноз щодо війни і дорікнув Заходу. Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко зрадів через те, що в США не припиняються внутрішні з'ясування між Білим домом і Конгресом щодо допомоги Україні. Це, на думку, білоруського диктатора, є добрим знаком про те, що "Україна буде наша". Лукашенко запевняє, що Україна для США вже відходить на другий план, а президент Володимир Зеленський нібито готується покинути країну.

За його словами, керівники України не зуміли наперед прорахувати ситуацію і тому виявилися втягнутими в авантюру. Олександр Лукашенко заявив, що з Україною станеться приблизно те саме, що нещодавно сталося з Афганістаном, тому що США далеко від України і вони нібито не зацікавлені у постійній підтримці країни. Лукашенко заявив, що не сумнівається, що Білорусь і Росія будуть разом з Україною, тому що "це наш регіон". Не вірить також Лукашенко у тривалу підтримку України з боку Європейського Союзу.