Лукашенко прокоментував своє настільки довге правління

Президент Білорусі ухильно відповів на питання російських журналістів

Президент Білорусі Олександр Лукашенко відповів на питання, чи не вважає він, що занадто довго керує країною. Про це його запитали журналісти в прямому ефірі телеканалу "Росія 1".

Один з них, Євген Рожков, розповів, як це все відбувалося.

"Я запитав, невже тільки зовнішні причини стали причиною невдоволень. Він сказав, що є і внутрішні причини. І відповів він наступне (дивлюся, щоб не помилитися, тому що це цитата). Так ось він сказав: "Так, можливо, я трохи пересидів. Можливо, мене показують не тільки з телевізора, а й з праски та з чайника. Але дійсно тільки я зараз можу захистити білорусів", - розповів Рожков.

Як раніше повідомляли "Коментарі", Світлана Тихановська знову звернулася до Лукашенка у справі про затримання Марії Колесникової.

"Марія Колесникова повинна бути звільнена негайно, як і всі раніше затримані члени Координаційної Ради та політв'язні. Завдання Координаційної Ради - бути платформою для переговорів. Іншого рішення немає, і Лукашенко повинен це усвідомити. Не можна тримати народ в заручниках. Викрадаючи людей серед булого дня, Лукашенко демонструє свою слабкість і страх ", - заявила Тихановська.