Головна Новини Світ Беларусь Марш-протест у Білорусі проходить з вибухами і затриманнями (ФОТО, ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Марш-протест у Білорусі проходить з вибухами і затриманнями (ФОТО, ВІДЕО)

Тисячі білорусів прийшли на недільний марш

25 жовтня 2020, 19:19
Поділіться публікацією:

У Білорусі жителі не припиняють протести: на сьогоднішній мітинг вийшло більше людей, ніж на будь-яку з недільних демонстрацій за останній місяць. Про це повідомляє Tut By.

Марш-протест у Білорусі проходить з вибухами і затриманнями (ФОТО, ВІДЕО)

Фото: REUTERS/Stringer

Так, в Мінську проходить 11-й марш протесту. Колона з тисячі людей зібралася біля ратуші та рушила в бік стели. Відзначається, що центр міста вже з ранку в багатьох місцях патрулювали силовики. У Мінську тут же почалися затримання журналістів. Відомо, що двох працівників ЗМІ посадили в мікроавтобус люди в балаклавах. У деяких районах білоруської столиці також пройшли ланцюги солідарності.

Після полудня обстановка загострилася сильніше: силовики почали розганяти марш. Були чутні вибухи гранат. В тому числі, одна світлошумова вибухнула поблизу одного з житлових будинків. Повідомляється, що співробітники правоохоронних органів розпилюють газ, стріляють гумовими кулями. Крім того, мінчани повідомляють, що "омонівці" прочісують двори.

Нагадаємо, раніше один з лідерів білоруської опозиції Світлана Тихановська виступила з жорстким ультиматумом і заявила, що у Лукашенка є 13 днів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини