На зло батькові: син Лукашенка Коля та його однокласниця з'явилися у вбраннях у колір прапора України – ФОТО

У мережі вже обговорили цей конфуз

Як відомо, самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко дуже дорожить своїм молодшим сином Колею. Саме тому Миколи досить часто разом із батьком на офіційних заходах. Тепер через своє вбрання на випускному Коля опинився в центрі обговорення багатьох пабліків. На свій випускний хлопець прийшов у синьому костюмі та фотографувався з однокласницею у жовтій сукні у підлогу. Така комбінація утворила кольори українського прапора. Як передає видання "Коментарі" знімком Миколи та його однокласниці поділився український журналіст та політтехнолог Володимир Горковенко у Facebook.

Журналіст написав, що правильне вийшло фото, та й взагалі образ Миколи, який стоїть поряд зі своєю однокласницею.

"Вийшов прапор України. Здається, дуже прямолінійний натяк вусатому таргану", - написав Володимир.

Зазначимо, з початку повномасштабного вторгнення російських військ в Україну Олександр Лукашенко постійно публічно підтримував дії російського диктатора Путіна, заявляючи, що російський президент не мав іншого вибору, окрім як напасти на Україну. І зараз Лукашенко запевняє, що армія Білорусі не нападатиме на Україну, але не це не заважає й надалі виправдовувати дії Путіна та надавати країні-агресору територію Білорусі для обстрілів території України.

Читайте також на порталі "Коментарі" - фронт просунувся від 5 до 10 км: ЗСУ ведуть наступ на двох напрямках на півдні країни.

Також видання "Коментарі" повідомляло – на Донбасі ЗСУ вибили окупантів із трьох сіл та посунули ділянку фронту.