Незважаючи на обстріли з Білорусі, Лукашенко звернувся до українців з привітаннями.

Лукашенко побажав українцям мирного неба та мужності

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко продовжує залишатися найближчим союзником та партнером президента Росії Володимира Путіна. Саме з його дозволу з території Білорусі відбулося повномасштабне вторгнення в Україну у лютому 2022 року. Також до цього часу не припиняється ракетний обстріл України з білоруських аеродромів. Але це не завадило білоруському диктатору адресувати на адресу українського народу привітання з Днем Незалежності України. Як повідомляє видання "Коментарі", привітання опубліковано на сайті президента Республіки Білорусь.

Олександр Лукашенко згадав про "многовіковий фундамент щирих добросусідських відносин" між білоруським та українським народами. Також диктатор заявив, що Білорусь і надалі виступатиме за дружні стосунки з Україною та підтримуватиме комунікацію на всіх рівнях.

Лукашенко також побажав українському народу світу, а ще мужності, толерантності та досягнення у країні гідного рівня життя.

Читайте також на порталі "Коментарі" - Володимир Зеленський натякнув на потужну відповідь Росії, якщо буде збільшено обстріл України. Президент попередив керівництво Росії, що Україні вже є чимось відповісти.

Також видання "Коментарі" повідомляло – в Інституті вивчення війни розповіли, хто насправді стоїть за ударом по адміністрації голова бойовиків "ДНР" Дениса Пушиліна в Донецьку.

Раніше "Коментарі" писали - ЗСУ готуються до ближнього бою: яку зброю нарешті почала отримувати Україна.