Головна Новини Світ Беларусь Ще одна жертва: в Білорусі повідомляють про другого загиблого у результаті протестів
commentss НОВИНИ Всі новини

Ще одна жертва: в Білорусі повідомляють про другого загиблого у результаті протестів

Жителю Гомеля стало погано в неділю, коли його затримали силовики і відправили в автозак

12 серпня 2020, 22:07 comments1110
Поділіться публікацією:

У Білорусі повідомляють ще про одну жертву серед учасників акцій протесту. За даними білоруської служби "Радіо Свобода", другою жертвою протестів на тлі президентських виборів став 25-річний житель Гомеля Олександр Вихор. Силовики нібито відправили хлопця в автозак разом з іншими учасниками протесту в неділю. Молодій людині стало погано і його доставили в лікарню, де він і помер.

Ще одна жертва: в Білорусі повідомляють про другого загиблого у результаті протестів

Автозаки в Білорусі. Фото: Євген Олійник, Sputnik

Мати загиблого хлопця розповідає, що її син не брав участі в акціях. За її інформацією, він у неділю їхав на побачення до дівчини і коли він пересідав з одного транспорту в інший, його схопили силовики. Мати Олександра Вихора каже, що про це він написав їй в смс. А сьогодні їй повідомили про те, що тіло її сина знаходиться в морзі.

Мати хлопця вважає, що йому стало погано через те, що його довго тримали в автозаку, де йому стало погано. Вона розповідає, що в лікарні, куди привезли Олександра, їй розповіли, що коли він потрапив в руки лікарів, ситуація вже була дуже погана. Врятувати хлопця не вдалося.

Разом з тим матері не показали тіло сина — її відмовилися пускати в морг. 

"Радіо Свобода" повідомляє, що вони звернулися до прес-служби МВС по Гомельській області. Там перенаправили в прес-службу Слідчого комітету. Телефони прес-представника СК по Гомельській області поки не відповідають. Тому офіційного коментаря правоохоронців щодо цієї ситуації в даний момент немає.

Нагадаємо, в Мінську сьогодні затримали двох українців .



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини