Головна Новини Світ Беларусь Служителі Феміди відмовили у розгляді позову Тихановської щодо визнання виборів недійсними
commentss НОВИНИ Всі новини

Служителі Феміди відмовили у розгляді позову Тихановської щодо визнання виборів недійсними

У Верховному суді Білорусі заявили, що рішення про невизнання результатів виборів ухвалює лише ЦВК, тому це питання не стосується його компетенції

25 серпня 2020, 18:26
Поділіться публікацією:

25 серпня Верховний суд Білорусі відмовився визнавати результати президентських виборів недійсними за позовом штабу опозиціонерки Світлани Тихановської. Про це повідомляє TUT.by.

Служителі Феміди відмовили у розгляді позову Тихановської  щодо визнання виборів недійсними

Фото TUT.BY

Спочатку представники штабу екс-кандидатки подали скаргу до ЦВК, в якому висунули вимогу щодо визнання результатів виборів недійсними. Після того, як скаргу було відхилено, Світлана Тихановська звернулася до вищого суду країни. Але в інстанції зазначили, що рішення про невизнання результатів виборів ухвалює лише ЦВК, тому це питання не стосується  компетенції служителів Феміди.

Адвокат Тихановської заявив, що буде оскаржувати відмову Верховного суду.

Раніше всі кандидати у президенти Білорусі, за винятком Олександра Лукашенка, подали до Центрального виборчого комітету скарги на підсумки виборів. ЦВК відхилила всі скарги.

Раніше видання "Коментарі" писали, що Олександр Лукашенко знову звернувся до президента Росії Володимира Путіна з приводу протестів у Мінську.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини