Головна Новини Світ Беларусь Тихановська готова очолити Білорусь в перехідний період - відеозвернення
commentss НОВИНИ Всі новини

Тихановська готова очолити Білорусь в перехідний період - відеозвернення

Білоруська опозиція вже розробила концепцію проведення нових виборів та проект Конституційної реформи

4 грудня 2020, 08:50
Поділіться публікацією:








Опозиціонерка Світлана Тихановська офіційно заявила, що готова очолити Білорусь в перехідний період. Відповідне відеозвернення розміщено на її сайті.

Тихановська готова очолити Білорусь в перехідний період - відеозвернення

Світлана Тихановська. Фото: РБК

На відео  жінка підтвердила свою готовність стати лідером країни. 

“Я беру на себе цю відповідальність, тому що знаю, що я — не одна. Моя ціль — об’єднати кращих експертів і демократичні сили, щоб Білорусь підійшла до нових виборів з найменшими шоками”, — заявила лідер білоруської опозиції.

Світлана Тіхановська повідомила, що згодом в країні зможе розпочатися етап діалогу та перемовин. Вона заявляє, що опозиційні сили вже розробили концепцію проведення нових виборів та проект Конституційної реформи. 

“Білорусь знаходиться в ситуації гострої політичної кризи, яка виникла після того, як колишній президент країни Олександр Лукашенко програв вибори, але вирішив залишитися при владі, сфальсифікувавши результати голосування. За численними свідченнями, вибори виграла Світлана Тихановська, і в цьому не сумнівається більшість громадян Білорусі”, — підсумувала опозиціонерка.


Нагадаємо, що в Білорусі досі тривають масові протести, учасники яких вимагають прозорих та чесних виборів. 

Раніше Світлана Тихановська заявила, що планує відвідати Україну. Жінка зазначила, що веде переговори щодо візиту з міністром закордонних справ Дмитром Кулебою.

Сайт “Коментарі” також повідомляв, що Олександр Лукашенко під час засідання учасників організації договору про колективну безпеку (ОДКБ) повідомив, що низка країн втручається в державні справи Білорусі. Зокрема це країни Балтії та Польща.











Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини