Головна Новини Світ Беларусь У Білорусі підрахували збитки від акцій протесту
commentss НОВИНИ Всі новини

У Білорусі підрахували збитки від акцій протесту

І це тільки шкоду, завданих благоустрою міст

16 вересня 2020, 14:56
Поділіться публікацією:

У 750 тисяч білоруських рублів (дев'ять з половиною мільйонів гривень) оцінюється збиток, спричинений мітингами у Мінську.  Про це повідомляє портал TUT.BY.

У Білорусі підрахували збитки від акцій протесту

Начальник управління міського господарства та енергетики Мінміськвиконкому Володимир Лебідь вважає, що це тільки попередні цифри, а реальні будуть трохи пізніше.

Він каже, що в перші дні після виборів демонстранти ламали квітники, навіси на зупинках, кашпо, а тепер додаткові витрати потрібні в основному на зафарбовування несанкціонованих написів, прибирання і вивезення додаткового обсягу відходів. Через це навантаження на працівників комунальних служб збільшилася в 1,5 раза. Збиток житлофонду оцінюють в 120 тисяч рублів (1 мільйон і 320 тисяч гривень).

Як раніше повідомляли "Коментарі", Олександр Лукашенко вирішив привести основні частини Збройних сил країни в повну бойову готовність.

Так, політик заявив про погрози не тільки всередині країни, а й ззовні.

"Мене найбільше турбує, що до цієї внутрішньої ситуації додався зовнішній фактор. Ми бачимо серйозне ворушіння військ НАТО в безпосередній близькості від наших кордонів на території Польщі та Литви", — повідомив Лукашенко.

За його словами, вперше за 25 років він вирішив зробити серйозний крок — привести основні частини білоруського озброєння в повну бойову готовність і перекинути війська на західний напрямок.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини