Головна Новини Світ Беларусь У Лукашенка є 13 днів: Тихановська виступила з ультиматумом
commentss НОВИНИ Всі новини

У Лукашенка є 13 днів: Тихановська виступила з ультиматумом

Тихановська пригрозила національним протестом і блокуванням доріг

13 жовтня 2020, 14:57
Поділіться публікацією:

Білоруський опозиційний політик Світлана Тихановська оголосила термін народного ультиматуму Олександру Лукашенку. Про це написала в своєму Telegram-каналі.

У Лукашенка є 13 днів: Тихановська виступила з ультиматумом

Так, Тихановська нагадала, що пройшло вже два місяці, як у Білорусі триває свавілля після виборів президента. Політик заявила, що в Білорусі відбувається державний терор, а всі, хто не встав на сторону народу — співучасники цього терору.

"Минуло два місяці політичної кризи, насильства і беззаконня — і з нас вистачить. 25 жовтня ми оголошуємо Народний Ультиматум", — йдеться в заяві.

Режиму Лукашенка пропонують дати 13 днів на виконання трьох умов: оголошення Лукашенко про відхід з посади, повне припинення насильства на вулицях, звільнення всіх політв'язнів.

У разі ігнорування команда Тихановської обіцяє, що 25 жовтня вся країна мирно вийде на вулиці з народним ультиматумом. А 26-го — почнуть національний страйк всіх підприємств, блокування всіх доріг, обвал продажів у державних магазинах.

"Ви намагаєтеся паралізувати життя нашої країни, не розуміючи, що Білорусь сильніше, ніж режим. Раз ви чекали наказу — то ось наказ. І термін його виконання — до 25 жовтня", — резюмується в повідомленні.

Нагадаємо, Лукашенко знову жорстко висловився про учасників протесту. Цього разу учасники протесту — мордовороти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини