Головна Новини Світ Беларусь У МЗС повідомили, скільки українців затримали під час протестів в Білорусі
commentss НОВИНИ Всі новини

У МЗС повідомили, скільки українців затримали під час протестів в Білорусі

Всього міліція затримала дев'ять протестувальників

12 серпня 2020, 12:09
Поділіться публікацією:

Міністерство закордонних справ України повідомляє про дев'ять затриманих українців і побиття українського фотографа під час протестів в Білорусі. Дану інформацію повідомляє "Суспільне".

У МЗС повідомили, скільки українців затримали під час протестів в Білорусі

"За даними посольства України в Білорусі станом на 9.00 12 серпня відомо про факт побиття українського фотографа агентства Associated Press. Журналіст з ушкодженнями середньої тяжкості відразу був доставлений в лікарню, проте за допомогою в посольство не звертався. Водночас у Вітебську дев'ять громадян Україна були затримані міліцією за звинуваченнями в адміністративних порушеннях. Завдяки допомозі посольства через кілька годин усі вони були звільнені "- повідомляє" суспільности ".

Як раніше писали "Коментарі", в Білорусі відомо про першу жертву під час зіткнень міліції та протестувальників.

"У ході масових заворушень в Мінську на вул. Притицького, натовп будував барикади для блокування руху. В ході протистояння зі спецназом, який прибув для деблокування площі, один з протестувальників намагався кинути невстановлений вибуховий пристрій в сторону правоохоронців. Він вибухнув у руці, чоловік отримав травми, несумісні з життям ", — повідомили в МВС Білорусі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини