Головна Новини Світ Беларусь У Росії можуть отруїти: астролог сказав, куди втече Лукашенко у випадку перемоги протестуючих
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії можуть отруїти: астролог сказав, куди втече Лукашенко у випадку перемоги протестуючих

За словами астролога, Лукашенко не хоче бігти на територію Росії, тому що там його може спіткати та ж доля, що і опозиціонера Олексія Навального і він може бути отруєний

7 січня 2021, 14:56 comments1689
Поділіться публікацією:

Астролог Влад Росс розповів, яке майбутнє чекає на Олександра Лукашенка. За словами фахівця, політичний діяч втече з країни в році, що наступив. Про це астролог заявив на телеканалі Апостроф TV.

У Росії можуть отруїти: астролог сказав, куди втече Лукашенко у випадку перемоги протестуючих

Олександр Лукашенко - фото з відкритих джерел

Влад Росс зазначив кризову ситуацію, яку спровокує входження Сатурна в знак Водолія:

"Справа в тому, що входження Сатурна в знак Водолія дає дуже кризову ситуацію. Точно таку, як він давав з 1991 по 1993 роки. Економічний занепад, у людей не було їжі. Тому очікується ... зміна влади в Білорусі", — розповів фахівець.

Як стверджує астролог, він зумів передбачити Білоруську революцію, і за словами Влада Росса, після перемоги протестуючих Лукашенко втече на територію Арабських Еміратів:

"Я напророкував ще навесні, що буде революція в Білорусі — і вона таки трапилася і триває, а Бацька впирається. Але, в остаточному підсумку, він, швидше за все, втече кудись в Емірати, куди він вже вивіз купу грошей. За найскромнішими даними, це 15 млрд доларів ", — сказав астролог.

Влад Росс також зазначив, Олександр Лукашенко не хоче бігти на територію Росії, тому що там його може спіткати та ж доля, що і опозиціонера Олексія Навального і він може бути отруєний.

Нагадаємо, що раніше Олександр Лукашенко розповів, що, на його думку, могло стати причиною пандемії коронавірусу. За словами політика, люди страждають коронавірусом через своє недбале ставлення до природи.

Портал "Коментарі" також повідомляв, що Лукашенко заявив, що готовий піти з поста голови держави тільки за однієї умови. Він готовий передати владу тільки, якщо під час чесних виборів, оберуть іншого кандидата.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини