ЗМІ: після вибуху гранати важко поранений водій громадського транспорту

Свідки витягли водія і намагаються надати першу допомогу

По всій Білорусі тривають акції протесту незгодних з результатами виборів президента Білорусі. Під час сутичок міліції з учасниками протесту постраждав водій громадського транспорту. Про це повідомляє телеграм-канал Mash.

Як видно на відео, водій вже знаходиться на землі, де очевидці події йому надають допомогу. Попередньо чоловік постраждав від вибуху гранати.


Як раніше повідомляли "Коментарі", на Кальварійській вулиці в Мінську міліція почала використовувати зброю , щоб розігнати акції протесту. Станом на 21.15, серед поранених - двоє журналістів, повідомляє видання "Наша Нива".

За даними джерела, на вулиці Кальварійської у торгового центру "Корона" міліціонери стріляли по журналістах. Одна куля потрапила в коліно журналістці "Нашої Ниви" Наталії Лубенському, друга - зачепила одну з журналісток "TUT.by". Варто зазначити, що журналісти при цьому стояли окремою групою і лише знімали акції протестів. При цьому на них були спеціальні бейджики з написом "Преса".

Як пізніше прокоментували ситуацію чоловік Наталії Лубенському, дівчину поранили в коліно гумовою кулею, зараз вона їде в лікарню.