Головна Новини Світ Беларусь ЗМІ: в Мінську приземлився літак ФСБ (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗМІ: в Мінську приземлився літак ФСБ (ФОТО)

Мета візиту поки невідома

18 серпня 2020, 22:11 comments12123
Поділіться публікацією:

ЗМІ: в Мінську приземлився літак ФСБ (ФОТО)

У вівторок, 18 серпня, ввечері в Мінську здійснив посадку літак, що належить російським спецслужбам. Про це повідомляє телеграм-канал NEXTA.

"У вівторок, в районі 20.20 в Мінську приземлився Ту-234ПУ, який належить спецслужбам Російської Федерації. Швидше за все, це літак, який призначений для польоту навколо певних точок. Такі використовують при охороні перших осіб держави під час виїздів", — йдеться в повідомленні.


Раніше "Коментарі" намагалися розібратися, чому Білорусь йде по шляху Венесуели , а не України.

Наші журналісти проаналізували поточну ситуацію в Білорусі і спробували спрогнозувати подальший розвиток подій у цій багатостраждальній країні.

"Істотним ресурсом Лукашенка в боротьбі з опозицією, як і у венесуельського диктатора Мадуро, є лояльність з боку міліції і армії. Наші співрозмовники з Мінська сходяться на думці, що в Білорусі у силовиків, у порівнянні з представниками інших професій, стан привілейоване. Лукашенко зробив правоохоронців та військових опорою свого режиму, надав їм різні пільги, надбавки до зарплати, забезпечив квартирами. Відхід Лукашенка від політики найменш вигідний силовикам, тому вони і сприймають опозицію в якості загрози для свого добробуту ", — вважають журналісти" Коментарів".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини