Головна Новини Світ Китай У Китаї школярів позбавлять мобільних телефонів
commentss НОВИНИ Всі новини

У Китаї школярів позбавлять мобільних телефонів

Також вчителів просять не присилати на смартфон домашні завдання для учнів, а батькам радять спілкуватися з дітьми протягом дня по громадським телефонами

4 лютого 2021, 22:03 comments1062
Поділіться публікацією:

Рішення про заборону приносити в школи Китаю мобільні телефони було прийнято на рівні керівництва країни. Винятком стане тільки письмовий дозвіл батьків і особливі життєві обставини.

У Китаї школярів позбавлять мобільних телефонів

Смартфон (фото з відритих джерел)

Про це йдеться в повідомленні Міністерства освіти Китаю, передає BBC.

Такі заходи пов'язані з бажанням влади країни захистити зір школярів, підвищити успішність малечі, а також знизити ризик розвитку інтернет залежності у дітлахів. Також вчителів просять не присилати на смартфон домашні завдання для учнів, а батькам радять спілкуватися з дітьми протягом дня громадськими телефонами.

Стимулом до прийняття настільки кардинального обмеження стали дані досліджень, які показали різке збільшення захворювань зору у дітей, зокрема короткозорості, серед підлітків. Крім цього, більша частина школярів мають психологічну залежність від онлайн-ігор і соціальних мереж, а дві третини — ознаки гіподинамії і нестачі фізичної активності.

Нагадаємо, Лу Вейбонг, президент Xiaomi Group China і генеральний директор Redmi, опублікував фотографію нового RedmiBook Pro на своїй сторінці в Weibo. Він зазначив, що компанія багато працювала над створенням нового дизайну, і додав, що новий ноутбук RedmiBook Pro буде дуже професійним. На зображенні показана ліва сторона ноутбука, на якій розташовані роз'єми USB-C і HDMI. Очевидно, що корпус зроблений з алюмінієвого сплаву, має гострі краї і виконаний в стилі ноутбуків Apple.

Раніше було оголошено, що процесори Intel Core 11-го покоління працюватимуть в новій лінійці RedmiBook Pro.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини