В Китаї переробили старий човен в туристичний об'єкт (фото)

В часи умовах пандемії коронавірусу, човен приймає місцевих жителів, адже іноземців практично немає

Неймовірної краси кораблик перевозить туристів водами гонконзької гавані.

"The Dukling" - це старе судно, такі й досі можна помітити в китайських водах. Човен відремонтували та переробили для туристів. Зазвичай човен з відвідувачами курсував по гавані "Вікторія", що в Гонконзі.

Про судно відомо, що його побудували в 1955 році та слугував як рибацький човен. З 80-х років його почали використовувати для екскурсій. Новий власник відремонтував човен, відреставрував усі дерев’яні поверхні та крихітні, колоритні деталі характерні для китайської культури, відновив яскраві вітрила та відкрив палубу для візитів.

З 2014-го року господар почав перевозити іноземних туристів. На борту працюють 12 осіб, які обслуговують іноземних відвідувачів під час екскурсії бухтою.

Нині, в умовах пандемії, човен приймає місцевих жителів, адже туристів практично немає. Повідомляється, що з лютого кількість відвідувачів зменшилася на 96-99%. Тим не менш, власнику вдалося зберегти третину свого бізнесу залучивши місцевих жителів. Гонконгці приводять своїх дітей, які з захватом роздивляються незвичний кораблик.

Раніше видання "Коментарі" повідомляли про те, що популярна k-pop група розізлила китайських зоозахисників через фото з пандою.