Головна Новини Світ ЄС Брюссель почне вакцинацію в січні 2021 року - МОЗ
commentss НОВИНИ Всі новини

Брюссель почне вакцинацію в січні 2021 року - МОЗ

Брюссель почне вакцинацію в січні, після того, як вакцина буде схвалена Європейським агентством з лікарських засобів

10 грудня 2020, 12:23
Поділіться публікацією:

Близько 45 тисяч людей в Брюсселі будуть вакциновані від Covid-19 в перші три місяці 2021 року, повідомив Bel RTL міністр охорони здоров'я Ален Марон. Про це пише The Brussels Times.

Брюссель почне вакцинацію в січні 2021 року - МОЗ

Вакцина против коронавируса

Брюссель почне вакцинацію в січні, після того, як вакцина буде схвалена Європейським агентством з лікарських засобів. Глава МОЗ зазначив, що хоче бути впевнений у безпеці й надійності вакцини.

Як заявив міністр охорони здоров'я Бельгії, люди в будинках для літніх будуть вакцинуватися першими. Друга група людей, яка отримає вакцину, — медичні працівники.

Для медичних працівників, які не перебувають на "передовій", три з семи центрів тестування на коронавірус в столичному регіоні Брюсселя будуть перетворені на компанії для часткової вакцинації, пояснив Марон. Мер Брюсселя Філіп Клоуз також запропонував виставковий майданчик Heysel як місце для зберігання і введення вакцин проти коронавірусу.

Згідно з останніми даними Інституту суспільної охорони здоров'я Sciensano, на Брюссельський регіон, де зареєстровано 77 970 підтверджених випадків, доводиться 13% всіх 597 643 випадків коронавірусної інфекції в Бельгії. За останній тиждень в середньому реєструвалося 166 нових випадків на день.

Нагадаємо, фермери в Бельгії принесли десятки пар гумових чобіт під будівлю Єврокомісії в центрі Брюсселя, щоб висловити протест проти загальноєвропейської політики в сільському господарстві.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що шведська парламентська більшість виступає за вступ в НАТО як можливий варіант політики безпеки, вперше після того, як крайня права партія шведських демократів змінила позицію по військовому альянсу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини