Головна Новини Світ ЄС Будівлю Єврокомісії обклали брудними чоботами на знак протесту (фото)
commentss НОВИНИ Всі новини

Будівлю Єврокомісії обклали брудними чоботами на знак протесту (фото)

Взуття, за задумом учасників протесту, символізує терпіння сільських жителів, яке луснуло

9 грудня 2020, 14:35
Поділіться публікацією:

Фермери в Бельгії принесли десятки пар гумових чобіт під будівлю Єврокомісії в центрі Брюсселя, щоб висловити протест проти загальноєвропейської політики в сільському господарстві.

Будівлю Єврокомісії обклали брудними чоботами на знак протесту (фото)

Акция под зданием Еврокомиссии

Взуття, за задумом учасників протесту, символізує терпіння сільських жителів, яке тріснуло. Дрібні фермери втратили багато грошей, або повністю припинили роботу, не витримавши конкуренції.

"Чоботи, виставлені біля будівлі Європейської Комісії, символізують зникнення селянства в Бельгії. Щотижня 18 фермерських господарств припиняють свою діяльність", — йдеться в комюніке Національного центру співробітництва і розвитку, який об'єднує десятки НПО в Бельгії.

Нагадаємо, Ангела Меркель в середу, 9 грудня, закликала ввести нові обмеження до середини січня по всій Німеччині, де існуючих заходів виявилося недостатньо.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що вакцина проти Covid-19, розроблена AstraZeneca і Британським Оксфордським університетом, у вівторок стала першим препаратом, ефективність якого була підтверджена науковим журналом The Lancet.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини