Головна Новини Світ ЄС ЄС схвалить вакцину проти коронавірусу на тиждень раніше - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

ЄС схвалить вакцину проти коронавірусу на тиждень раніше - ЗМІ

Про це повідомили німецькі ЗМІ, яких звинуватили в спробі "підштовхнути" ЄС до прийняття рішення

15 грудня 2020, 13:28
Поділіться публікацією:

Європейське агентство з лікарських засобів (EMA) має намір затвердити вакцину проти COVID-19, розроблену Pfizer і BioNTech 23 грудня, повідомила німецька газета Bild у вівторок з посиланням на джерела в уряді й Єврокомісії. Про це повідомляє Reuters.

ЄС схвалить вакцину проти коронавірусу на тиждень раніше - ЗМІ

Вакцина против коронавируса

На початку грудня EMA заявило, що планує прийняти рішення про те, схвалити чи вакцину BioNTech / Pfizer до 29 грудня, а іншу вакцину, що розробляється Moderna, — до 12 січня.

Одночасно з цією новиною AP опублікувало статтю, в якій заявило, що Німеччина намагається "підштовхнути" Європейський Союз до утвердження вакцини Pfizer і BioNTech.

"Наша мета — отримати схвалення до Різдва, щоб ми могли почати вакцинацію в цьому році", — сказав міністр охорони здоров'я Йенс Спан, повідомляє інформаційне агентство dpa у вівторок.

У неділю Спан висловив своє несхвалення щодо Європейського агентства з лікарських засобів, зазначивши, що Німеччина створила близько 440 центрів вакцинації, активувала близько 10 000 лікарів і медичного персоналу і готова почати масові вакцинації вже у вівторок.

Нагадаємо, вчора міністр охорони здоров'я Британії Метт Хенкок заявив, що у Великобританії було виявлено "новий варіант" коронавірусу, який, як вважається, швидко поширюється на Південному Сході UK. Зазначено, що він є набагато сильнішим ніж попередній.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що всі люди зазнають незначних побічних ефектів після вакцинації проти Covid-19, коли препарат з'явиться на ринку, заявили представники охорони здоров'я Бельгії, звідки планується поширювати вакцину по ЄС.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини