Головна Новини Світ ЄС ЄС ввів санкції проти Росії через Навального
commentss НОВИНИ Всі новини

ЄС ввів санкції проти Росії через Навального

Акт про європейські санкції проти Росії вже прийнятий в письмовій формі

2 березня 2021, 15:45
Поділіться публікацією:

Європейський Союз прийняв рішення ввести санкції проти Російської Федерації через ув'язнення опозиційного політика Олексія Навального. Обмеження будуть поширюватися на деяких посадових осіб, передає "РБК-Україна" з посиланням на агентство DPA.

ЄС ввів санкції проти Росії через Навального

Олексій Навальний - фото з відкритих джерел

Так, за даними джерела, правовий акт про європейські санкції проти Росії вже прийнятий в письмовій формі.  Найближчим часом документ опублікують в Офіційному журналі ЄС.

Нагадаємо, що вчора російський суд різко відреагував на вимогу Європейського суду з прав людини негайно звільнити опозиціонера Олексія Навального.  У Московському суді заявили, що ЄСПЛ не є вищим судом для Російської Федерації, і не має права давати якісь поради і вказівки.

Інтернет-видання "Коментарі" також повідомляло, що ЄС і США готують нові санкції проти РФ після відмови випустити на свободу опозиційного політика Олексія Навального на вимогу Європейського суду з прав людини.  Верховний представник ЄС із закордонних справ і політики безпеки Жозеп Боррель висловив доцільність ввести нові обмежувальні заходи проти Росії, яка, на його думку, йде по авторитарному шляху розвитку, порушує міжнародні зобов'язання, вступає в конфронтацію з ЄС і прагне розколоти блок. Під час Мюнхенської конференції з безпеки президент Сполучених Штатів Америки Джо Байден підкреслив, що відстоювання суверенітету і територіальної цілісності України залишається життєво важливим питанням для Європи і Америки. Наше видання розбиралася, якими будуть нові обмежувальні заходи Заходу і наскільки вони ефективні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Женя

2 березня 2021, 17:24

Интересно сколько их экономика ещё продержится ? https://kosatka.media/uk/category/neft/news/eksport-rossiyskoy-nefti-v-dalnee-zarubezhe-rezko-sokratilsya


Новини