Головна Новини Світ ЄС Естонія приєдналася до країн, які посилили карантин
commentss НОВИНИ Всі новини

Естонія приєдналася до країн, які посилили карантин

Влада заявляє, що навіть при посиленні карантину люди зможуть продовжити звичний спосіб життя

13 листопада 2020, 14:34
Поділіться публікацією:

Естонія вводить додаткові обмеження, через швидке поширення COVID-19.

Естонія приєдналася до країн, які посилили карантин

Фото: thepage.ua

Уряд Естонії розпорядився ввести додаткові заходи, яких повинні дотримуватися громадяни під час відвідування магазинів, торгових центрів, закладів громадського харчування і розважальних та публічних місць.

З наступного вівторка, 16 листопада, заклади харчування повинні бути закриті з півночі до 6 ранку, але продавати їжу на винос дозволено.

В країні введуть правило 2+2, згідно з яким в громадських місцях разом може перебувати не більше двох осіб на відстані двох метрів від інших людей. Але обмеження не поширюється на сім'ї,  персонал і місця надання послуг, такі як аптеки, банки, салони краси, і т.п.

Для закладів громадського харчування, культурних і розважальних установ пом'якшили умови. Тепер дозволяється збиратися до десяти осіб. По-іншому це правило називається 10+2. Обмеження не поширюється на персонал і сімейні компанії.

Для заходів зі стаціонарними посадочними місцями й надалі буде застосовуватися вимога  50-відсоткової посадки. Залишатися відкритими для відвідувачів після 12 ночі можуть театри, кіно, концертні зали з посадочними місцями.

Влада заявляє, що таким чином, навіть при введенні обмежень, люди зможуть продовжити звичний спосіб життя. Також підприємці зможуть продовжити свою діяльність і отримувати стабільний прибуток.

Видання "Коментарі" повідомляли, що Італійські лікарі закликають ввести національний локдаун в країні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини