Головна Новини Світ ЄС Євросоюз хочуть закрити для британців - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Євросоюз хочуть закрити для британців - ЗМІ

Про це повідомляють джерела видання Bild

20 грудня 2020, 18:03
Поділіться публікацією:

Німеччина ініціює закриття кордонів Євросоюзу для громадян Великобританії. Таке нововведення запропонувала канцлер Ангела Меркель, коли з'явився новий штам коронавірусу в Британії, як повідомляє Bild.

Євросоюз хочуть закрити для британців - ЗМІ

Меркель приступила до обговорення питання з президентом Франції Еммануелем Макроном. Bild пише з посиланням на джерела, що в іншому випадку вірус буде поширений по території всього Євросоюзу. Німеччина вже затвердила закриття авіасполучення з Британією з опівночі 21 грудня і до 6 січня. Франція в процесі прийняття рішення, як пише видання.

Уряд Нідерландів зупинив авіасполучення з Британією до кінця 2020 року. Бельгія ввела обмеження на 24 години з можливим продовженням. Італія й Австрія приєдналися до заборони через побоювання щодо нового штаму коронавірусу. Нідерланди стали першою країною, яка заборонила польоти, коли органи місцеві охорони здоров'я підтвердили як мінімум один випадок заражень новим штамом. Потім Бельгія припинила польоти й зупинила залізничне сполучення з Британією. Італія оголосила про обмеження після Бельгії, але не назвала терміни.

Очікується, що голландські обмеження триватимуть як мінімум до нового року. Австрія заявила, що також припинить польоти з Великобританії, але подробиць про терміни заборони поки немає. Раніше ЗМІ дізналися, що прем'єр скликав екстрені збори міністрів, отримавши докази мутації вірусу. Прем'єр заявив, що новий штам коронавірусу небезпечніше на 70%.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що США переглянуть рекомендації до використання вакцини Pfizer через побічні ефекти.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини