Головна Новини Світ ЄС Главі МОЗ Чехії загрожують через коронавірус
commentss НОВИНИ Всі новини

Главі МОЗ Чехії загрожують через коронавірус

Чеська поліція була змушена взяти під охорону міністра охорони здоров'я республіки Яна блатних. Правоохоронців до глави МОЗ приставили через погрози на його адресу через введені в країні карантинних обмежень.

10 грудня 2020, 00:47
Поділіться публікацією:

У Чехії сплеск коронавірусу не спадає, в країні триває жорсткий карантин. Через це багато ресторанів, бари закриті, підприємці втрачають збитки і їм доводиться звільняти своїх співробітників. Багато хто не задоволені лондауном і виходять на мирні пікети.

Главі МОЗ Чехії загрожують через коронавірус

ФОТО: З відкритих джерел

Оскільки вчасно протестів жителі країни викрикують загрози в сторону уряду, міністру охорони здоров'я Чехії Яну блатних і ще одному члену уряду надали тимчасову охорону. Полісмени також охороняють міністра промисловості, торгівлі та транспорту Карела Гавлічека — все через погрози у зв'язку з введеними карантинними обмеженнями, пише Novinky.cz.

Відзначимо, колишнього президента Чехії Вацлава Клауса недавно поліція оштрафувала на 3 тисячі крон (більше 3000 грн) за неправильне носіння маски.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що у країнці знову можуть отримувати робочі візи в Чехію. Чеські диппредставництва в Україні відновили роботу консульських відділів, спрямовану на видачу робочих віз громадянам цієї країни. Посольство Чехії в Києві запрацює вже з 25 травня. А генеральне консульство у Львові приймає документи і анкети на отримання візи з п'ятниці, 22 травня. Про причини такого події оповідання міністр закордонних справ Чехії Томаш Петршічек. За словами чиновника, в країні не вистачає сезонних працівників.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини