Головна Новини Світ ЄС Коли українські туристи зможуть вільно подорожувати Європою
commentss НОВИНИ Всі новини

Коли українські туристи зможуть вільно подорожувати Європою

Поки туристи можуть потрапити до країн ЄС тільки за нагальної потреби

12 лютого 2021, 08:00
Поділіться публікацією:

Більшість українців втомилися сидіти вдома — їм хочеться нових емоцій та подорожей. Проте обмеження, проходження тесту на коронавірус, а також 14-денний карантин не дозволяють українському туристу відправитися в омріяну поїздку. Проте стало відомо умову, за якої відновиться безперешкодний перетин українцями кордонів ЄС. Про це йдеться в заяві за підсумками сьомого засідання Ради асоціації Україна-ЄС.

Коли українські туристи зможуть вільно подорожувати Європою

Подорожі в Європу - коли відновиться туризм для українців. Фото: onetwotrip.com

Європейський Союз та Україна зможуть відновити подорожі з метою туризму тільки після покращення епідеміологічної ситуації, пов'язаної з розповсюдженням коронавірусу. Це стосується як України, так і інших європейських країн.

Поки, щоб перетнути українцям кордони ЄС, потрібно мати нагальну потребу.

Раніше повідомлялося, що Єгипет звів бетонну стіну навколо популярного місця відпочинку Шарм-ель-Шейха, щоб захистити курорт на Червоному морі від нестабільної ситуації через рух ісламізму повстанців неподалік.

Так, недавно побудований 36-кілометровий бетонно-дротяний бар'єр навколо Шарм-ель-Шейха повинен допомогти убезпечити туристів. Річ у тому, що курорт розташований приблизно в 360 км на південь від північного середземноморського узбережжя Синаю, де знаходяться повстанські рухи ісламістських бойовиків. Чи безпечно відпочивати на курорті, читайте в нашому матеріалі.

Нагадаємо, що в Британській королівській сім'ї сталася визначна подія, якій королева Єлизавета II безмежно рада. Що ощасливило монархиню та її внуків, читайте в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" раніше повідомляв в якому місті Європи краще жити з домашнім улюбленцем. Фахівці досліджували 20 міст на предмет комфортного життя з домашнім улюбленцем і склали рейтинг, про який можна прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини