Головна Новини Світ ЄС Новий етап: У Бельгії створили "коронавірусну" релігію
commentss НОВИНИ Всі новини

Новий етап: У Бельгії створили "коронавірусну" релігію

Послідовників закликають відвідувати службу щонеділі о 11:00

15 грудня 2020, 14:08
Поділіться публікацією:

Власник бельгійського бару в Остенді повідомив в соціальних мережах про формування нової релігії. Підприємець був незадоволений тим, що уряд дозволив деякі релігійні церемонії в Бельгії, але зберіг заборону на бізнес, і заснував нову релігію для тих, хто хоче відвідувати службу ля ведення бізнесу, щоб обійти "коронавірусні" обмеження. Про це пише The Brussels Times.

Новий етап: У Бельгії створили "коронавірусну" релігію

Ксав'є Троізі, власник Café Crayon, повідомив в соціальних мережах, що це також дозволить йому бачити своїх клієнтів щонеділі, хоча б в такому форматі.

"Послідовники, шанувальники й інші фанати! Ті, хто вірить в Crayonism, тепер можуть відвідувати службу щонеділі о 11:00", — написала Троізі в пості.

Як пише видання, попри зростаючий інтерес до його заяви, Троізі ясно дав зрозуміти, що насправді не збирається реалізовувати цей план.

"Я думаю, що роблять неправильно, дозволяючи одній групі людей робити те, що не дозволено іншим", — сказала Троізі.

"Невже посадити одну людину в перукарське крісло небезпечніше, ніж 15 осіб на службі? Працювати над чиїмись нігтями за оргстеклом або сидіти в кріслі, щоб зробити тату, небезпечніше, ніж це? "

З минулої неділі релігійні служби в Бельгії знову можуть проводитися з максимум 15 учасниками, але подібні послаблення для інших секторів не були введені.

Нагадаємо, Європейське агентство з лікарських засобів (EMA) має намір затвердити вакцину проти COVID-19, розроблену Pfizer і BioNTech 23 грудня.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що невідомий відкрив стрілянину і поранив трьох людей на вулиці Міддлтон-роуд в Хакні, Лондон. Один з постраждалих у важкому стані, двоє інших перебувають в одній з лікарень Великобританії.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини