Головна Новини Світ ЄС Повторний теракт: Франція і Італія відправляють військових і поліцію на кордони
commentss НОВИНИ Всі новини

Повторний теракт: Франція і Італія відправляють військових і поліцію на кордони

За словами президента Франції, посилення контролю буде націлене на нелегальну імміграцію на тлі "зростаючої терористичної загрози"

5 листопада 2020, 15:55
Поділіться публікацією:

Глава МВС Італії Лучіана Ламоджезе відправила на кордон з Австрією військових через загрозу повторного теракту. Президент Еммануель Макрон в четвер закликав до посилення прикордонного контролю в Шенгенській зоні Європейського Союзу після нещодавніх атак ісламістів у Франції та Австрії, багаторазово збільшивши кількість поліції на кордоні з Іспанією. Про це повідомляє Reuters і Il Goirnale.it.

Повторний теракт: Франція і Італія відправляють військових і поліцію на кордони

Фото: Эммануэль Макрон. 1news

За словами президента Франції, посилення контролю буде націлене на нелегальну імміграцію на тлі "зростаючої терористичної загрози". У Парижі створюють муніципальну поліцію для захисту громадян міста.

"Мій обов'язок — захищати французів. Я присвятив цьому все своє енергію з першого дня. Мобілізація всіх державних установ є тотальною", — пише президент.

Франція, де проживає найбільша мусульманська громада Європи, в останні роки зазнала низку нападів. З огляду на недавнє підтвердження, що терорист, який напав на Ніццу, прибув з італійської Лампедузи, Міністерство внутрішніх справ Італії також багаторазово підсилило контроль над мігрантами всередині країни.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що через дефіцит ліжкомісць Франція відправить частину пацієнтів з коронавірусом у Німеччину.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини