Головна Новини Світ ЄС У Бельгії в ДТП загинув водій-українець
commentss НОВИНИ Всі новини

У Бельгії в ДТП загинув водій-українець

Поліція вважає, що головна причина аварії - туман

5 березня 2021, 04:15
Поділіться публікацією:

У селищі Дудзеле, Бельгія, товарний поїзд протаранив вантажівку. В результаті інциденту водій-українець загинув на місці події.

У Бельгії в ДТП загинув водій-українець

ДТП (фото з відкритих джерел)

Про це повідомляє видання Nieuwsblad.

Причіп вантажівки від удару розлетівся по залізничних коліях. Загиблому було 55 років. Більше ніхто не постраждав. Поліція вважає, що головна причина аварії — туман.

Нагадаємо, біля Рівне поблизу села Грушвиця на трасі Київ — Чоп зіткнулися два автомобілі. В результаті аварії одна людина загинула і ще троє отримали поранення. Аварія сталася близько восьмої вечора за майже 15 кілометрів від Рівного. Зіткнулися Hyundai Elantra і Peugeot Partner. За допомогою спецобладнання вони деблокували травмованих і передали медикам. На трасі в цей час перекривали рух. На місце прибули рятувальники. Троє травмованих перебувають у реанімації в лікарні в Рівному. Їх стан оцінюють як важкий. В результаті ДТП постраждали жителі міста Суми, які їхали на заробітки як далекобійники. У поліції поки вирішують питання про відкриття кримінального провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого або заподіяло тяжке тілесне ушкодження. Нагадаємо, страшна автокатастрофа сталася на трасі Київ-Чернігів, неподалік від села Залісся. В результаті події загинули дві людини.

В результаті події загинули дві людини. Один з них був військовослужбовцем, 23 лютого, на київській трасі зіткнулися відразу п'ять автомобілів. Повідомляється, що водій Volkswagen Polo їхав в крайній лівій смузі в напрямку міста Чернігів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини