Головна Новини Світ ЄС У Празі скасують масковий режим: так вирішив суд
commentss НОВИНИ Всі новини

У Празі скасують масковий режим: так вирішив суд

Судді в Празі вважають недостатніми аргументи влади щодо масочного режиму

13 листопада 2020, 16:01
Поділіться публікацією:

Європа поступово відходить від карантинних обмежень. Якщо раніше в Польщі оголосили відмову від карантину, то тепер в столиці Чехії — Празі скасують масочний режим. Таке рішення прийняв міський суд Праги. Відтепер в столиці Чехії не потрібно носити маски як на вулицях, так і в магазинах.

У Празі скасують масковий режим: так вирішив суд

Хоча, в прес-службі суду підстрахувалися — крім того, що рішенням міністерства не вистачає конкретних, зрозумілих і обґрунтованих міркувань, на підставі яких суд міг би розглянути питання про необхідність масочного режиму, суд все ж вирішив не називати масочний режим необов'язковим.

"Описані недоліки заважають суду належним чином оцінювати приватні заперечення, ставлячи під сумнів відповідність прийнятого рішення", — йдеться в рішенні.

За підсумком, суд вирішив, що влада не пояснила жорсткість масочного режиму.

Як повідомляв портал "Коментарі", тоді як український уряд посилює карантинні обмеження у зв'язку зі збільшенням кількості хворих, країна-сусід вирішила не вводити загальнонаціональний карантин, принаймні, найближчим часом. З такою заявою виступив прем'єр Польщі Матеуш Моравецький. Чиновник оголосив, що кількість хворих в країні почало знижуватися. Моравецький уточнив, що таке сталося вперше за два тижні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини