Водій автобуса заснув: в страшній аварії в Австрії загинули четверо українців, з них двоє – діти

Водій транспортного засобу заснув на кілька секунд

На території Австрії, в смертельній автоаварії загинуло четверо українців – це двоє дорослі і ще дві дитини. Одному малюку, який загинув, було тільки кілька місяців, іншому виповнилось 3 роки. Ще інформують, що двоє дорослих, які теж стали жертвами смертельної ДТП, приходились бабусею і дідусем загиблим дітям.

Про це інформує RMF FM. Журналісти зазначають, що смертельна автоаварія сталась близько 7 години ранку вчора, 12 серпня на автодорозі, що веде до австрійської столиці між виїздами Гавайншталь-Мітте і Хохляйтен.

Сам пасажирський бус перекинувсь, поламав перила на мості, а потім впав на поверхню ґрунтової дороги, що проходила під автодорогою.

Водій, що залишився живим під час ДТП, зізнавсь, що заснув, перебуваючи за кермом тільки на декілька секунд.

В мікроавтобусі подорожували ще три дорослих та один малюк. Він отримав легкі ушкодження, а в дорослих діагностовано легкі травми.

"Ми вже можемо підтвердити інформацію, встановлену з австрійською поліцією, що це був транспортний засіб з польськими реєстраційними номерами, а їхали в ньому громадяни України. Громадян Польщі в ньому не було", – прокоментував це заступник керівника МЗС Польщі Павел Яблонський.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Польщі бус з українцями потрапив в ДТП. 9 липня у Польщі бус з українцями потрапив у страшну аварію. На місці ДТП загинула молода жінка.

Речник Люблінського воєводського управління поліції, підполковник Анджей Фіоль розповів, що в ДТП загинула жінка, яка була пасажиром буса. Він додав, що після аварії всі пасажири, які їхали в автобусі, були доставлені в лікарню. У 2 осіб були виявлені тілесні ушкодження. Стало відомо, що 44-річний українець-водій, був тверезим. Поліція розслідує деталі інциденту.