Головна Новини Світ ЄС Землетруси в Хорватії не припиняються: людей шукають під завалами
commentss НОВИНИ Всі новини

Землетруси в Хорватії не припиняються: людей шукають під завалами

На даний момент повідомляється про загиблу дитину і двох людей під завалами церкви

29 грудня 2020, 17:24
Поділіться публікацією:
Раніше "Коментарі" вже повідомляли про землетрус, який стався в понеділок в Хорватії. Тепер же нові потужні підземні поштовхи відчувалися по всій Хорватії у вівторок вранці, особливо вони були сильними в районі Загреба. За даними EMSC, сила землетрусу склала 6,3 бала.
Центр землетрусу, яке відбулося в Хорватії близько 12.20, знаходився в 46 км від Загреба і за дев'ять кілометрів на захід, північний захід від Сисака в районі Петрина, повідомляє EMSC. Землетрус стався на глибині 10 кілометрів. Після цього землетрусу відчулося ще одне менше. В цілому все тривало близько півгодини, повідомляє Index.hr.
Ця новина з'явилася після того, як сильний землетрус силою 5,0 бала за шкалою Ріхтера був зареєстрований в районі Петрина в понеділок в 6:28. Згодом о 7:49 і 7:51 були зареєстровані ще два землетруси, на цей раз магнітудою 4,7 і 4,1, з епіцентром в 5 км на південний схід від Петрина.
Заступник міністра внутрішніх справ, начальник Управління цивільного захисту Дамір Трут повідомив RTL, що ще двоє людей пропали безвісти в руїнах під зруйнованою церквою, кілька отримали поранення. Також повідомляється, що загинула 12-річна дитина.
Як повідомляло видання "Коментарі", на Сицилії стався потужний землетрус. Жителі острова вибігали з будинків в паніці. Як пише Le Figaro, землетрус не принесло шкоди. За даними Національного інституту геофізики і вулканології (INGV), землетрус з магнітудою 4,4, сталося в море о 21:12 за Гринвічем, в декількох кілометрах від узбережжя Сицилії, на глибині 30 км. Вчені очікували землетрус магнітудою 4,6.

Землетруси в Хорватії не припиняються: людей шукають під завалами

Під завалами лишилися люди. ФОТО: 24tv.ua



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини