Головна Новини Світ Європа Чеська розвідка передбачає початок Третьої світової війни
commentss НОВИНИ Всі новини

Чеська розвідка передбачає початок Третьої світової війни

На думку чеської розвідки в світі вже почалася перша стадія глобального конфлікту

11 листопада 2020, 12:30
Поділіться публікацією:

Військова розвідка Чехії прозвітувала про свою діяльність за 2019 рік. У своєму звіті організація повідомила про загрозу початку Третьої світової війни. З текстом документа можна ознайомитися самостійно.

Чеська розвідка передбачає початок Третьої світової війни

Фото: КМ.ru

Автори звіту пояснюють такий висновок напругою між трьома великими країнами. США, Росія і КНР спровокували протиріччя не тільки серед супротивників, але і між прихильниками.

Суперництво між Китаєм, Америкою і Росією розвідники назвали стадією зародження глобального конфлікту. На даному етапі світ тільки готується до катастрофи. Країни формують свій світогляд.

Автори звіту відзначили, що серйозну загрозу в найближчому майбутньому складуть прогресивні технології. Військовий конфлікт може початися з кібератаки або нападу на ту чи іншу країну за допомогою безпілотних літальних апаратів.

Сайт "Коментарі" нагадує, що на території Вірменії впав збитий з боку Азербайджану російський вертоліт. Міністерство закордонних справ Азербайджану підтвердило цей факт і повідомило, що ця ситуація сталася випадково.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини