Член міської адміністрації Валенсії, соромлячись свого акценту, вдався до хитрощів, але був викритий

Справа в тому, що Галіана в минулому - актор

Член міської адміністрації Валенсії, соромлячись свого акценту, вдався до хитрощів, але був викритий. Про це пише The Guardian .

Днями член міськради Карлос Галіана взяв слово на засіданні Європейської комісії, де вибиралася "Європейська столиця інновацій 2020 року". У списку претендентів була і Валенсія. Під час виступу Галіана, учасники засідання відзначили чудове знання мови чиновника, а також відсутність іспанського акценту. Але незабаром конфуз розкрився - Галіан всього лише ворушив під маскою губами, а декламував його носій англійської мови.

В адміністрації Валенсії витівку чиновника пояснили необхідністю. Адже на захід повинен був прибути мер міста, але в останній момент цю місію доручили Галіані - раднику глави міста з питань освіти, спорту, культури та інновацій. А в минулому - і досвідченому акторові, який і вирішив скористатися перевіреним способом.

Рада також зазначила, що присутніми на нараді Єврокомісії мав бути тільки мер і член ради, без будь-яких сторонніх представників.

Курйоз викликав неоднозначну реакцію соціальних мереж. Частина іспанців назвала витівку чиновника ганьбою, тоді як інші сприйняли те, що трапилося з гумором і навіть порадили Галіані вивчити міжнародний мову.

Раніше "Коментарі" писали про те, що нове дизайнерське рішення заміни медичної маски користувачі соцмереж не оцінили.