Головна Новини Світ Європа Греція посилила карантин через коронавірус
commentss НОВИНИ Всі новини

Греція посилила карантин через коронавірус

Буде припинено роботу книжкових магазинів, перукарень та салонів краси, станцій техогляду автомобілів, забороняються полювання та риболовля, будуть закриті церкви

2 січня 2021, 17:50
Поділіться публікацією:

У Греції тільки кілька днів тому слабший карантинні обмеження, як вже стало відомо, що з завтрашнього дня в країні вводять жорсткий локдаун.

Греція посилила карантин через коронавірус

Фото: kolobok.ua

Влада країни повідомила, що закриваються сфери послуг, громадського харчування, припиняються всі види діяльності і послуг, які були дозволені до свят.

Як повідомив офіційний представник уряду країни Стеліос Петсас, закриються салони краси, кабінети косметологів, СТО, не можна жителям країни ходити на риболовлю і відвідувати храми.

Також вночі не можна пересуватися по місту, крім тих жителів, хто вночі працює, або медичні працівники в лікарнях.

За словами Петсас, дані заходи вимушені, щоб відновити епідеміологічний баланс і погасити спалаху хворіють коронавірусів.

Очікується, що з 11 січня діти зможуть повернутися в школи.

За словами представника уряду, ситуація з вірусною інфекцією в країні краще, ніж у багатьох європейських країнах, проте число випадків зараження все ще велика.

Нагадаємо, заступник глави МЗС України Євген Єнін заявив, що Польща може передати для українців більш 1 млн доз вакцини від COVID-19. "Польська сторона в черговий раз продемонструвала своє дружнє ставлення до української сторони, запропонувавши нам певну кількість вакцини", — сказав Енин. Йдеться про те, що після отримання самої Польщею необхідної кількості вакцин, вона готова поділиться з вакцинами з українцями. За словами заступника міністра, ще пів року тому МЗС і закордонні дипломатичні установи активно працюють в країнах-потенційних виробників вакцин з метою встановлення прямих контактів НЕ тол





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини