Грецький стиліст зробив щеплення від COVID-19 і помер на наступний день: що відомо

Стиліст з Греції помер через день після щеплення від коронавірусу

У Греції помер 40-річний чоловік після щеплення від коронавірусу AstraZeneca. Померлим виявився модний стиліст Насос Катріс про це повідомляє видання ProtoThema.

Як стало відомо, за день до смерті чоловік зробив собі щеплення від Covid-19 - AstraZeneca. Як стверджують знайомі померлого, в перший день після щеплення він відчував себе добре. Однак, через деякий час чоловік перестав виходити на зв'язок і його батьки та друзі почали турбуватися. Бездиханне тіло чоловіка виявила його близька подруга модельєр Афіна Ватикану.

Медики, які прибули на виклик, зробили припущення, що смерть Насос могла наступити в результаті побічних ефектів від препарату, проте, точну причину смерті зможуть встановити тільки після розтину.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що вчені з Бірменгенского університету в Британії провели дослідження, в результаті якого визначили, що COVID-19 може викликати ризик розвитку синдрому Гієна-Барре та інших аутоімунних захворювань. Під час свого дослідження фахівці обстежили хворих, як з легкою формою перебігу коронавірусу, так і важкою. Більш докладно про це читайте в нашій статті.

Також видання інформувало про те, що в австралійському штаті Вікторія був виявлений новий штам коронавірусу-Delta. Влада штату стверджують що даний тип цього захворювання є більш заразним, ніж "індійський" штам. Також влада заявляє, що існує ризик зараження їм і в сусідньому штаті. На цей момент медики обстежують людей, які спілкувалися із зараженими. Більш детально читайте в нашій статті.