Іспанія оголосила про масштабний розпродаж житла

Ціни житлових об'єктів в містах Італії на сайті агентств нерухомості варіюються до 6 млн євро, так що вартість життя до двох сотень тисяч євро - вважай, задарма

Іспанський банк Cajamar і Рієлтерське агентство Haya Real Estate оголосили про масштабний розпродаж нерухомості. В акції беруть участь понад 3 тис житлових об'єктів з пільговою ціною в 60 відсотків від загальної вартості. Відомо, що розпродаж триватиме до кінця року.

Купити житло за вигідною ціною можна в Валенсії, Анталусії та в Мурсії. Тут пропонують придбати вілли, будинки та квартири, в тому числі та на березі моря. Так, вілли люкс-класу можна купити до 183 тисяч євро, трикімнатну квартиру - за 56,5 тисячі євро, квартири з терасами сягнули у вартості понад 146 тисяч євро.

Відомо, що даний розпродаж нерухомості не є першим - в листопаді подібний спільний захід провели іспанська банківський конгломерат Bankia і АН Haya Real Estate. Тоді вони виставили на торги 4,5 тисячі квартир і будинків, а також ряд нежитлових приміщень.

Раніше "Коментарі" писали про те, як знайти вигідне житло під час подорожі. Ми розповіли, які програми забезпечать вам хорошу квартиру, хостел або кімнату за кордоном.