Головна Новини Світ Європа Іспанські пляжі заполонили відпочиваючі
commentss НОВИНИ Всі новини

Іспанські пляжі заполонили відпочиваючі

Влада Іспанії планує почати пускати туристів на деякі курорти вже в червні

2 червня 2020, 06:00 comments1536
Поділіться публікацією:

Пляжі в Іспанії у понеділок, 1 червня, заполонили відпочиваючі. Це сталося на тлі послаблень карантину і в рамках урядових кроків з відродження туризму. Про це пише Reuters.

Іспанські пляжі заполонили відпочиваючі

Оскільки обмеження через коронавірус були ослаблені, в понеділок було дозволено відвідування всіх пляжів, за винятком тих, що розташовані навколо Барселони, яка як і раніше вважається зоною ризику.

Крім того, вперше за кілька місяців в Іспанії не повідомили про нові випадки смерті в наслідок коронавірусу. Влада країни планує забезпечити максимально безпечні умови для здоров'я людей, щоб знову привернути туристів на свої курорти.

Туризм є одним з восьми напрямків, в яких зайнята найбільша кількість населення країни, також він приносить більше 12% від ВВП. Іспанія є другою по відвідуваності країні в світі після Франції.

Іспанія потрапила у перелік країн, які найбільше постраждали через пандемію коронавірусу. Протягом останніх чотирьох місяців доходи від туризму скоротилися приблизно в чотири рази.

Міністр транспорту Хосе Луїс Абалос повідомив державному мовцеві TVE, що деякі іноземні туристи можуть бути допущені на Канарські і Балеарські острови раніше липня, на який заплановано відновлення міжнародного туризму.

Раніше "Коментарі" писали, що в Іспанії вирішили дозволити в'їзд в країну іноземним туристам з липня. Але по приїзду в країну туристам доведеться провести двотижневу ізоляцію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини