Головна Новини Світ Європа Квартал червоних ліхтарів в Амстердамі закриють назавжди - причини
commentss НОВИНИ Всі новини

Квартал червоних ліхтарів в Амстердамі закриють назавжди - причини

Влада Амстердама вирішила позбутися популярного "центру еротики"

2 лютого 2021, 11:25
Поділіться публікацією:

У Амстердамі назавжди закриють одне з найтуристичніших та найвідоміших місць — квартал червоних ліхтарів. Таке рішення прийняла влада Нідерландів. Дану інформацію надає видання The Guardian.

Квартал червоних ліхтарів в Амстердамі закриють назавжди - причини

Квартал червоних ліхтарів в Амстердамі закриють назавжди - що сталося. Фото: 24 канал

Ініціатором пропозиції стала Фемке Халсема — мер Амстердама. Її підтримала більшість політиків.

За словами мера міста, секс-працівниці кварталу все частіше зазнають недбалого ставлення, образ та утисків з боку туристів. Саме тому "центр еротики" вирішили перенести якомога далі від міста.

Відтепер робоче місце для секс-працівниць буде розташоване на околицях Амстердаму, проте поки невідомо де саме.

Самі робітниці кварталу виступили проти такого рішення. По-перше, їм буде важко добиратися до нового робочого місця. По-друге, жінки переживають, що відтепер клієнти не зможуть їх віднайти. Відповідно потік туристів значно зменшиться.

Нагадаємо, що раніше безліч туристів, які відвідували Амстердам, потрапляли у квартал Червоних Ліхтарів чисто випадково, оскільки район розташований в парі кварталів від центральної площі та центрального вокзалу.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що в одній з африканських республік Малаві стався нещасний випадок — чоловік помер під час сексу з повією. Африканець Чарльз Маджава, якому було 35 років, поїхав до повії в місто Фаломбе. Проте під час статевого акту знепритомнів та помер. Варто зазначити, що напередодні він виглядав цілком здоровим. Що далі сталося з чоловіком, читайте в нашому матеріалі.

Також, розповідаємо, що популярний 26-річний реп-виконавець Lil Uzi Vert шокував фанатів несподіваним рішенням — він хоче імплантувати собі в лоб рожевий діамант, вартістю 24 мільйони доларів. Деталі читайте тут.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини