Литовська залізнична компанія лаконічно відповіла на погрози російських хакерів

Хакерів Росії послали слідом за російським військовим кораблем

Литовська залізнична компанія відповіла російським хакерам. Про це повідомив на своїй сторінці директор з комунікацій АТ "Литовські залізниці" Мантас Дубаускас.

Зазначається, що російські кіберзлочинці вимагали від литовської залізничної компанії LTG чинити тиск на владу країни з метою відновлення транзиту товарів до області Калінінграда. Інакше хакери погрожували "перетворити Литву на IT-резервацію та відправити інформаційну інфраструктуру країну в кам'яний вік".

Представники литовської компанії лаконічно та переконливо відповіли хакерам, надіславши їх у напрямку російського військового корабля.

"Так звана спільнота російських хакерів - йди нах*й", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що Зеленський розповів про нову тактику Росії війну і пояснив, чому вона не спрацює. У ВП наголосили, що таким чином окупанти намагаються тиснути на Київ, аби той пішов на умови Москви. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Читайте також про те, що на півдні у окупантів все у вогні: ЗСУ знищили десятки росіян, склади боєприпасів та техніку. На Південному напрямі ЗСУ продовжують наступати.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що авіація ЗСУ завдала удару по ворожому опорному пункту в Миколаївській області: подробиці. ЗСУ дають гідну відсіч окупантам.

Також "Коментарі" писали про те, що всього за кілька кліків : у "Дії" можна отримати гранти, щоб відкрити свій бізнес. В рамках урядової програми "єРобота" українці можуть отримати гранти для створення чи розвитку бізнесу.