Головна Новини Світ Європа Лукашенко готовий "наводити порядок" зі свободою слова в Білорусі
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко готовий "наводити порядок" зі свободою слова в Білорусі

Президент Білорусі Олександр Лукашенко зустрівся з представниками ЗМІ Білорусі напередодні виборів

9 липня 2020, 19:35 comments1033
Поділіться публікацією:

Президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що готовий навести порядок у галузі вільного мовлення, так як незалежна преса зовсім не означає вседозволеності. Про це повідомляє видання "БЕЛТА", посилаючись на зустріч глави держави з журналістами.

Лукашенко готовий "наводити порядок" зі свободою слова в Білорусі

На заході він зазначив, що зустрічається з представниками ЗМІ, щоб пояснити окремі аспекти внутрішньої і зовнішньої політики, прокоментувати події, що відбуваються, відповісти на актуальні питання, які хвилюють журналістів і їхню аудиторію.

"Ми повинні обговорити питання, які вас хвилюють. Свобода слова в будь-якій державі обмежена законом. Тому тут ми наведемо порядок", — запевнив Лукашенко.

При цьому він пояснив, що негативно ставиться до масового негативу в соцмережах, коли кожен в Інтернеті пише все, що йому заманеться.

"Сказав не те, обізвуть ще дужче...Кожен з вас отримав порцію негативу той, хто навіть не за Лукашенка слово сказав, а за державу", — підкреслив Лукашкенко.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Олександр Лукашенко взяв приклад зі свого російського колеги Володимира Путіна і вирішив, що пора міняти Конституцію Білорусі.

Лукашенко хоче, щоб місцева влада в країні більше уваги приділяли своїм територіям. У той же час перерозподілу повноважень між президентом, парламентом, урядом має бути прописано в конституції. Президент Білорусі також звернув увагу на те, що не підтримує ідею щодо повернення до конституції 1994 року і назвав подібні рішення кроком назад.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини